Thursday, September 15, 2011

sedih :(

sedihhhhhh sgt , sbb ape ? sbb x dpt balik jb today nak tgk ayah aku kt hospital . aq try mcm2 bnde nk blk tp x dpt :( ayh aku baru je lps oprate . famly aku smue ckp balik la smntare pape yg x digu berlaku . skunk aku rase sad and serbe salah :( aku taw ayh aku xpnh lyn aku baik n kemahuan aku . kdng2 pk pk balik pe yg dye buat kat aku menyakitkan sgt . tp . seburok2 dye . dye lah ayah aku kan . hmm . so aku terkenang dose n salah silap aku kat dye . kadang2 takot x sempat mohon maaf . takot bnde yg x di duge ue berlaku . hmm . aku sad sgt :( tiap kali call ibu x dpt balik aku sedih . sbb aku ckp nk sgt tgk ayh . x dpt lame kejap pon jd aa . hmm . sayup je hati . skunk aku da xtntu arah . sik pk kan ayh je . da la nk exm . sejahat2 dye . aku sebagai anak syg dye . aku ngadu kt bie aku yg aku sad . then dye chearup kan aku . tp lps bape minit hati aku sad balik . sbb pk kan ayh . hmm . sblom pape aku nk jgk mohon ampun dan maaf atas smue salah silap aku :( aku x dpt nk bermaaf2an raye mase tu . hmm . hope sgt ayh okay2 je . hmm . ape yg aku leh wat skunk berdoa . hmm . aku xnk campo adok kan hal2 len ngn hati aku skunk . hmm . ape yg aku leh ckp slalu kat hati aku ialah slalu berdoa utk ayah . hmm . "ya allah kau sembuh kan lah ayah aku . sedang kan hambe mu itu bnyk dose dan salah silap nye . ampun kan la dose nye dan pulih kan la dye ya allah . supaya dye teros berubah ke jalan yg benar kepade mu ya allah" :( AMIN~

No comments:

Post a Comment